SAVE THE DATE – 26 november

23 oktober 2020

SBN organiseert de Webinar Tour om het onderwerp ‘Partnerships tussen sport en bedrijven’ in de kijker te zetten

en om zowel de sport als de bedrijven een bredere kijk te geven over de mogelijkheden die inspelen op de doelstellingen van beide partijen.

Om dit te realiseren worden er komende maanden diverse webinars georganiseerd waarbij telkens adhv een welbepaalde sport en in aanwezigheid van enkele bedrijfsverantwoordelijken het thema ‘partnerships & matches’ tussen sport en bedrijven wordt besproken.

Op 26 november neemt OKRA-SPORT+ deel aan zo’n webinar om stil te staan bij samenwerkingen met en voor de recreatieve sporten.

Aan het debat neemt een afgevaardigde van sportvereniging OKRA-SPORT+ deel, een afgevaardigde van een van de aangesloten sportclubs, twee bedrijfsverantwoordelijken en SBN, de ‘matchmaker sport en bedrijven’. Als sportclub kan je dit live volgen en vragen stellen adhv. de chatbox en online polls.

Heb je als sportclub interesse in partnerships en matches tussen jouw sportclub en bedrijven? Of heb je interesse in hoe je tot duurzame samenwerkingen komt, ook in moeilijke tijden?

Schrijf je dan hieronder in en ontvang een link in je mailbox waarmee je de webinar kan volgen op 26/11 om 20u00

 


Vorige keer al ingeschreven? Dan hoef je dit niet opnieuw te doen, maar kan je gewoon inloggen om de link te ontvangen. Klik in dat geval hier!

Ondervind je hier problemen mee of was je nog niet ingeschreven? Dan kan je je hier registreren!