Leuke krachtbalweetjes

27 juni 2021

Ontdek hieronder enkele leuke krachtbalweetjes

Kunstgrasvelden

De werken aan de Brieversweg (KBC Male) zijn van start gegaan. Roland Compernolle: “Men heeft ondertussen de bovenlaag afgegraven. Normaliter moet alles in 25 werkdagen afgewerkt zijn maar uiteraard zit daar ook nog het bouwverlof tussen”. Op de foto rechts de balvaste omheining die duidelijk betere tijden heeft gekend 😉. De werken bij KBC St. Michiels liepen wat vertraging op maar er is goede hoop dat die snel van start kunnen gaan.

Cursus initiator krachtbal

Lies Defreyne, Matthias Maes, Mathias Marijsse, Polien Minnebo, Hanne Moerman, Amber Van Den Berghe, Paul Verkempinck, Joni Vermeir, Daphne Bieseman, Glenn Gerlo, Anne-Sophie Paepe hebben hun stage afgerond en slaagden voor het examen. Ze mogen zich gediplomeerd initiator krachtbal noemen. Veel succes met de opleiding en begeleiding van jonge krachtballers!

De sportzomer

Op dinsdag 6 juli a.s. kan je ons terugvinden op het strand van De Panne tijdens ‘De sportzomer’ van Sport Vlaanderen. We bieden er punch-backwerpen, cross boccia, patroonstappen, kanjam en leeuwentoren aan.

Strandkrachtbal

Zoals eerder gemeld is er op 10-17 juli en 21 augustus op het sportstrand in Zeebrugge strandkrachtbal.