Krachtbalfinales – 28 mei 2022

7 april 2022

Op zaterdag 28 mei e.k. sluiten we de competitie 2021-2022 af.
Voor het eerst sinds 2 jaar kunnen we nog eens met z’n allen samen de bekerfinales beleven, de kampioenen van de competitie huldigen en de speler/speelster en belofte van het jaar huldigen.
Een dag om naar uit te kijken!
Een dag ook waar de medewerkers van gastclub Sporting Brugge de krachtbalfamilie met open armen zullen ontvangen.

Luc Van Caeneghem: “De finales worden  gespeeld op de voetbalvelden van amateursport in de Gemeneweidestraat in Koolkerke. Voor de festiviteiten voorzien we een spantent van 40×10 meter en de allerkleinsten verwennen we met een heel groot springkasteel en grime. Uiteraard is er ook van alles voorzien om de innerlijke mens te versterken met als absolute blikvanger ons blond biertje ‘Coitje’, dat gebrouwen werd ter ere van wijlen Coitje Dayer. We zijn ondertussen aan de derde brouw toe want het was al klaar toen we de bekerfinales toegewezen kregen voor corona toeslag. Het finetunen van het volledige programma is nog volop aan de gang maar we sluiten de dag zeker af met een spetterende fuif met DJ. We rekenen vanzelfsprekend op een stralende zon én … iedereen uiteraard van harte welkom.”

Maar eerst nog de halve finales van de beker in het weekend 14-15 mei e.k.. De wedstrijden gaan traditioneel  door op neutrale terreinen. Er kwamen alleszins enkele toppers uit de trommel. Voor een overzicht van plaats, uur en wedstrijden klik hier.

In de reguliere competitie staan trouwens ook nog een aantal pittige duels op het programma. Zo kijken de huidige nummers 1 en 2 van de hoogste reeks bij de heren elkaar nog 2 keer in de ogen en bij de dames kruisen de leiders in 1ND nog de degens met de titel als inzet. Ook onderaan de rangschikking staan een aantal ploegen voor beslissende weken. Spannend ! Veel succes !