#sportersbelevenmeer

27 augustus 2021

Sporten dat is grenzen verleggen. Je techniek aanscherpen, je beste tijd verbeteren, net die ene extra procent halen. Maar misschien nog meer dan dat draait sport en bewegen rond het plezier dat je eraan beleeft. De voldoening die je eruit haalt. Of je nu alleen gaat joggen om je hoofd leeg te maken of met vriendinnen wekelijks bijpraat op de fiets, er zijn veel meer redenen om te sporten dan de fysieke prestaties op zich.

‘Sporters beleven meer’ is al langer de slogan van Sport Vlaanderen. En dat willen we nu nog net ‘ietsje meer’ in de verf zetten. Want iedereen heeft baat bij voldoende lichaamsbeweging of geniet gewoon van een uurtje sporten onder vrienden. En als we zeggen iedereen dan bedoelen we ook iedereen. Het maakt niet uit of je nu een topsporter in de dop, een trouwe sporter, een absolute beginner of een nog-niet-sporter bent.

Delen maar

Deel zeker en vast ook deze boodschap en jullie eigen belevingen onder de hashtag #sportersbelevenmeer. Want elke sporter beleeft sport op zijn of haar unieke manier.