Radio 2 zoekt Wéldoeners tijdens de Week van de Vrijwilliger

3 februari 2022

Tijdens de Week van de Vrijwilliger slaan Radio 2 en het Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk de handen in elkaar. Ze gaan op zoek naar 1 000 Wéldoeners die gedurende 2 uur willen proeven van vrijwilligerswerk. Kan jij een Wéldoener gebruiken in je sportorganisatie?

De Week van de Vrijwilliger loopt dit jaar van 27 februari tot 6 maart. Een welgemeende dankjewel voor alle vrijwilligers is dan ongetwijfeld op zijn plaats. Want vrijwilligers blijven verbazen met hun grenzeloze inzet, hun enthousiasme, en de goesting om steeds weer paraat te staan!

Ook Radio 2 bereidt zich momenteel voor om de vrijwilligersweek in de kijker te zetten. En daar kan jij op inspelen!

 

Op de website www.weldoener.be kan jouw sportclub of sportfederatie korte en concrete vacatures posten voor een engagement tijdens de Week (27 februari tot 6 maart). Bijvoorbeeld: een shift achter de toog, soep maken en pistoletjes smeren, assisteren tijdens de training,… Wie binnenkort naar de radio luistert en de campagne oppikt, kan op diezelfde website op zoek naar een plek om te proeven van vrijwilligerswerk.

HOE GA JE AAN DE SLAG?

  • Surf naar www.weldoener.be.
  • Geef je vacature(s) in. Je geeft aan hoeveel mensen je zoekt en om hoe laat je hen verwacht.
  • Benoem concreet wat mensen kunnen komen doen.
  • Kijk alle contactgegevens goed na.
  • Laat Radio 2 weten of ze je organisatie mogen contacteren.

Jij houdt ons draaiende

Dit jaar zetten we onze vrijwilligers in de bloemetjes van 27 februari tot 6 maart. Tijdens deze week bedanken we al onze vrijwilligers die zich nog steeds inzetten ondanks moeilijke tijden. Maar, we zetten ook specifiek in op bestuursvrijwilligers. Zij die de boel letterlijk draaiende houden.

Jij houdt ons draaiende