Expeditie BanglaBike: Zin in een onvergetelijk avontuur?

12 mei 2023

Fietsliefhebbers, maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur vol boeiende ontmoetingen.

WSM, OKRA en OKRA-SPORT+ presenteren: Expeditie BanglaBike – een intense ontdekkingstocht doorheen Bangladesh.

Wat mag je verwachten?

Een unieke kans om een niet alledaagse groepsreis in het authentieke Bangladesh te beleven. Het eerste deel van de reis fietsen we langs steden en bezienswaardigheden, van Savar langs Mymensingh tot Sherput. Met de nodige motivatie en basisconditie leggen we haalbare fietstochten af, gevolgd door een bezemwagen.

De tweede week reizen we naar Cox’s Bazar, het langste natuurlijke strand ter wereld. Reizen in combinatie met ontmoetingen via Bengalese sociale bewegingen, een onderdompeling in cultuur en het dagelijks leven.

 

Reisdata: 10 – 25 februari ‘24.

Duurtijd: 14 dagen

Maximaal aantal deelnemers: 15

Richtprijs: 2.400 €
In de prijs inbegrepen: internationale en binnenlandse vluchten, maaltijden, overnachtingen in gevarieerde, comfortabele logies zoals hotels, ngo guesthouses en gastgezinnen, degelijke fiets (niet elektrisch), Nederlandstalige begeleiding en reisbijstandsverzekering.

Je engageert je om minstens 2.000 euro in te zamelen voor internationale solidariteit (de sociale organisaties NGWF en GK waarmee ngo WSM samenwerkt in Bangladesh). Je staat er niet alleen voor: WSM staat klaar met tips en tricks. WSM verbindt sociale organisaties wereldwijd.

Een goede gezondheid en enige conditie zijn vereist.

Begint het al te kriebelen? Interesse of vragen: stuur een mailtje aan [email protected]

Meer info verschijnt binnenkort via deze website, www.okra.be en via https://acties.wsm.be