Dag van de Trainer

31 augustus 2022

De Vlaamse Trainersschool (VTS) plaatst graag alle trainers en lesgevers in de spotlights voor de groei die jullie allen nu al teweegbrengen bij de sporters! VTS is een samenwerkingsverband tussen Sport Vlaanderen, de Vlaamse sportfederaties en de Vlaamse universiteiten en hogescholen met een opleiding LO.

De tiende editie van de Dag van de Trainer staat voor de deur. Je leest het goed. Dit wordt een ware feesteditie met talloze bijscholingen waarin je kan groeien als lesgever en trainer.

Wat mag je verwachten?

Inspirerende workshops en webinars: laat je verleiden door meer dan 100 topsprekers en experts. Verdiep je in uiteenlopende thema’s gaande van algemene trainingsprincipes tot sportspecifieke onderwerpen in theorie of praktijk.

We zijn met OKRA-SPORT+ alvast van de partij en nodigen jullie allen uit voor deze feesteditie. Blokkeer 10 december alvast in jouw agenda en neem o.a. deel aan de workshop ‘cognitief verrijkt wandelen’.

Workshop ‘cognitief verrijkt wandelen’

Maak tijdens de ‘Dag van de trainer’ zelf kennis met het cognitief verrijkt wandelen en neem deel aan de workshop!

Waar? Wanneer?

10 december 2022 in en rond het centrum van Sport Vlaanderen Gent en recreatiedomein ‘De Blaarmeersen.’ Topsporthal, Zuiderlaan 14 in Gent.

Wat?

Pauline Hotterbeex en Pieter-Jan Marent, beide onderzoekers aan de KU Leuven en Universiteit Gent, zullen een workshop geven over het cognitief verrijkt wandelen. Tijdens deze sessie krijgen deelnemers eerst wat achtergrondinformatie over het combineren van bewegen en cognitieve activiteit om daarna zelf te proeven van een “light” versie van een cognitief verrijkte wandeling.

De workshop is gericht op iedereen met interesse in actief en gezond verouderen.

Meer info en inschrijven

www.sport.vlaanderen/dag-van-de-trainer