1, 2, 3, 4 NIEUWSBRIEVEN

8 januari 2021

Er beweegt wat bij OKRA-SPORT+. Op het vlak van communicatie werden de afgelopen maanden stappen gezet. De nieuwe website heb je waarschijnlijk al gezien. Het volgende die onder handen genomen wordt zijn de nieuwsbrieven. De algemene nieuwsbrieven van de sportieve afdelingen verdwijnen. Ze ruimen plaats voor niet minder dan vier (4!) sportspecifieke nieuwsbrieven rond wandelen, fietsen, dans en krachtbal.

Met deze nieuwe aanpak willen we jou in de eerste plaats beter en ruimer informeren over de sporten die jou echt interesseren. Elke nieuwsbrief zal verschillende items bevatten die enkel en alleen over jouw favoriete sport handelen, aangevuld met een paar items federatienieuws. We zijn ervan overtuigd dat we jou op je wenken kunnen en zullen bedienen. En dat allemaal gratis en voor niets.

Wat mag je verwachten?

Nieuwsbrief wandelen

Tips over conditieopbouw, de ideale wandelschoen, wandelkledij, nieuwe wandelvormen zoals denkwandelen, chiwalking…, opleidingen, wandelapps, wegcode, interessante wandelroutes en wandelaanbod, gezondheid en zo meer.

Nieuwsbrief fietsen

Ook hier krijg je o.a. tips over conditieopbouw maar ook fietsveiligheid, wegcode voor fietsen in groep, fietsen over de landsgrenzen heen, verzekering, fietsonderhoud, fietsapps, fietsherstel, aanbod, gezondheid, acties of een dossier rond de elektrische fiets.

Nieuwsbrief dans

Maandelijks wordt een nieuwe dans in de kijker gezet, blikken we terug op één van de vele dansen uit dertig jaar OKRA (en KBG) danst, dansbeschrijvingen, didactische tips, voordelen van dans voor de gezondheid, dansvormen, -varianten en -feesten.

Nieuwsbrief krachtbal

Ook hier kom je alles te weten over de krachtbalcompetities, bekerfinales, tips en tricks, trainers- of scheidsrechtersopleidingen, materiaal, jeugdsportfonds, krachtbal op school, reglementering, training tijdens het tussenseizoen…

 

“En wat met de andere sporttakken uit ons aanbod, zoals petanque, kubb…?” hoor ik je denken.
Deze komen aan bod bij de items over het federatienieuws.

 

Wanneer verschijnen deze nieuwsbrieven?

Elke eerste vrijdag van de maand zit de nieuwsbrief of -brieven van jouw keuze in je mailbox.

 

 

Hoe inschrijven?

Ben je nog niet geabonneerd? Surf dan naar www.eenlevenlangsporten.be, onderaan de homepage klik je op ‘inschrijven’. Vervolgens kan je aanklikken op welke van de vijf nieuwsbrieven je wil ontvangen. Je kunt uiteraard meerdere keuzes aanklikken.